GASTROKIRURG

OM GASTROKIRURG – HAZEM HASSAN

Vår gastroenterolog, Hazem Hassan er godkjent spesialist i Norge i generell kirurgi fra 2009. Han startet sin kirurgiske karriere i 1998, og har arbeidet ved mange ulike kirurgiske avdelinger. Han har gjennomført en rekke operasjoner innenfor generell kirugi; gastroenterologi, karkirurgi og urologi. Han har arbeidet som overlege på kirurgisk gastroenterologisk avdeling på Herlev Hospital i Danmark fra 2009 og frem til nå.

GASTROENTEROLOGI

Gastroenterologi er den medisinske grenen som omhandler fordøyelsessystemet. Sykdommer i fordøyelseskanalen omfatter organer fra munn, via spiserør og tarmer til anus. I Forusakutten Kolibri har vår gastroenterolog spesielt fokus på diagnostisering av kreft ved hjelp av skopi, som er et kamera montert på en fiberoptisk kabel. En skopi utføres enten oralt (gastroskopi) eller rektalt (koloskopi).

GASTROSKOPI

Et gastroskop er en ca 1 meter lang kabel med kamera i enden. Ved hjelp av dette instrumentet kan en undersøke spiserør, magesekk og tolvfingertarm. Du kan ikke spise eller drikke de foregående 6 timer før en undersøkelse. Røyking senest to timer før undersøkelsen.

KOLOSKOPI

Et koloskop er en halvannen meter lang kabel med kamera i enden. Ved hjelp av dette instrumentet kan en undersøke hele tykktarmen og de nedre deler av tynntarmen. Man kan også foreta mindre kirurgiske inngrep ved hjelp av koloskopet. I forkant av undersøkelsen må tarmene tømmes. Informasjon om dette gis av legen.

PRISER

Gastroskopi 3 900,-
Koloskopi 5 400,-
Tillegg for biopsi (vevsprøve) 600,-
Tillegg for fjerning av polypper 800,-
Konsultasjon 1 950,-

Bestill time for konsultasjon

FORUSAKUTTEN – KOLIBRI MEDICAL

BEDRIFTSHELSE-

TJENESTE